Skip to Content

Category: Snapchat

Bäst massage fett i Göteborg

19.12.2015 • bäst massage fett i Göteborg

bäst massage fett i Göteborg

Massage & Wellness. Masssage för såväl privatpersoner som för företag. Ett klokt val är att investera i hälsa och välmående. Oavsett om det gäller den egna. Vårt mål är att alltid ge Dig som kund den bästa upplevelsen. Känner du dig osäker på vilken behandling du ska välja, så ”skräddarsyr” vi när du kommer så det. Spa- och wellnesscenter i Göteborg: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Göteborg, Sverige på TripAdvisor.

Videos

Thai Massage Anemonen erbjuder kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar i Göteborg. Vi är ett härligt gäng som sysslar med SPA – hälsa och skönhet – allt för att du Du kan även få en spray tan eller få hjälp med att reducera fett och celluliter. Massage & Wellness. Masssage för såväl privatpersoner som för företag. Ett klokt val är att investera i hälsa och välmående. Oavsett om det gäller den egna. I Stockholm och Göteborg gör vi behandlingar i permanent hårborttagning, Hudföryngring, fettreducering och permanent hårborttagning med laser och IPL i .

Bäst massage fett i Göteborg -

Rörelsen börjas precis ovanför nyckelbenet, och upprepas mellan 25 — 50 gånger. Använder du linser så ta gärna med behållare så du kan ta ut dem innan behandlingen. Efter fettsugningen måste hela området bandageras för att motverka operationssvullnad. bäst massage fett i Göteborg

Categories: Snapchat

0 opinions on “Bäst massage fett i Göteborg

Hinterlasse eine Antwort

Your email address will not be published.